Snij de venkel, courgette, ui, prei en gerookte knoflook, de aardappel en doe dit in de Soupmaker, voeg daarbij de bouillonblokje en de Parmezaanse kaas en de suiker en de komijnpoeder
Voeg water tot de max streepje en sluit de soupmaker
stel de soupmaker in programma 1 voor gladde soep. Dan zie je dat het 23 minuten duurt voordat de soep klaar is.
Ondertussen ga je verder met je knoflookbrood. Neem 2 sneedjes brood snij daarvan de korstjes af. (Niet weggooien de korstjes daar maak je croutons van, door stukjes in een bak te doen te mengen met wat olie, zeezout en peterselie en in een Airfryer af te bakken 3 tot 4 minuten op 180 graden in een voorverwarmde Airfryer).
De sneedjes brood smeer je in met de gerookte knoflook die je in tweeën hebt gesneden. Smeer het vochtige binnenste uit over je sneedjes aan beiden kanten. Dan besprenkel je ze met een klein beetje Arachide olie en strooi je lichtjes wat zeezout erover.
Ben je klaar neem dan een koekjessteker en snij er een leuk figuurtje uit. Ik had een ster gebruikt maar je kunt van alles hiervoor nemen.
Doe deze stukjes zowel binnen als buitenkant in een voorverwarmde Airfryer welke is voorverwarmd op 200 graden en bak ze af op 180 graden gedurende 5 minuten. Zorg dat je er een vlamverdeler boven legt, anders gaan de stukjes brood door de machine zweven.
Als je soep klaar is maak je deze open en voeg je de verse kruiden toe. Peterselie welke je al gehakt hebt, de thijmblaadjes en de 2 salieblaadjes die je erin gescheurd hebt.
Mix de soep handmatig gedurende 30 sec