Porties |
4 porties |
|
|
Deze saus laat zich zeer goed smaken als begeleider van een broodje knakworst. Daarvoor verwarm je de worsten door water aan de kook te brengen en dit uit te maken. Laat de worsten in het warme water liggen voor een minuut of 5 tot 8 maar het water mag niet koken, anders springen de worsten open.
Doe er warme broodjes bij zoals keizerbroodjes of hotdog buns. Je kunt gerust de Airfryer gebruiken om de broodjes te verwarmen. Een minuut of 3,4 in een voorverwarmde Airfryer op 180 graden is al voldoende.
Doe wat verse maiskorreltjes als begeleider bij en of frietchips naturel. Doe een laag tomaten uien saus erop, dan de worsten en doe er de topping er boven op wat je lekker vindt, misschien wat Amerikaanse mosterd en of ketchup.
Zo maak je in een handomdraai heerlijke broodjes hotdogs. Maar hij doet het natuurlijk ook goed als begeleider op een broodje hamburger of broodje braadworst.
Voor varianten op deze saus kun je ook een mespuntje Pimenton bij doen, je krijgt dan een BBQ tomaten uien saus. Doe je er stukjes paprika bij en laat je dit mee stoven dan zit de smaak richting zigeunersaus. Kortom, gebruik deze heerlijke saus als basis om lekker te variëren.
Eet smakelijk!!