Print Friendly, PDF & Email
Tosti kaas pesto/komkommer met kip uit de Airfryer
Een snelle tosti naast kaas met komkommer, verse pesto en kip
Ingrediënten
Instructies
  1. neem 2 sneetjes kaasbrood
  2. doe op 1 zijde een plak jonge kaas
  3. Doe de plakken op elkaar en doe dit in een grillklem
  4. doe dit in een voorverwarmde Airfryer gedurende 5 minuten op 200 graden
  5. Neem een stuk gegrilde kip van ongeveer 100 gram en snij dit in stukjes
  6. Maak met hulp van een OnionChef verse pesto van een handje basilicumblaadjes wat pijnboompitjes, grof zeezout en Parmezaanse kaas, voeg er Extra vierge olijfolie toe zodat er een smeuïg geheel ontstaat.
  7. haal de tosti uit de Airfryer en verwijder deze uit de grill klem, maar de tosti open
  8. smeer nu op 1 zijde de verse pesto, op de andere zijde doe je de stukjes kip
  9. leg nu boven de pestozijde wat plakjes dun gesneden komkommer en sluit de tosti weer. Snij deze nu in 2 stukken, eet smakelijk!!
Notities