lucianaskitchen.nl

Recepten uit de keuken van Luciana gemaakt met Philips keukenapparatuur zoals Air Cooker, Airfryer, pastamaker, Onionchef, avance multicooker, micro slowjuicer, etc…

Pulled Pork uit de slowcooker uit LucianasKitchen

| Geen reacties

Print Friendly, PDF & Email

Foodtrucks zijn helemaal hot!!

Zag je vroeger de bakker bij je de straat in rijden of de SRV wagen (een mini supermarkt), vandaag de dag zie je allerlei keukens op wielen vooral rondom heel veel evenementen. De keuken op wielen is dan ook uitgegroeid tot hèt fenomeen van vandaag.

Een populaire gerecht die je bij foodtrucks tegenkomt is pulled pork. Een broodje met zacht draadjesvlees dat zo zacht is dat het helemaal uit elkaar valt en meestal met een heerlijk bbq sausje erbij.

Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete pulled pork recept. Deze is niet op de bbq gegaard  maar uit de slowcooker. In plaats dat je de saus er naderhand op doet, wordt deze al in de saus op een heel laag vuurtje gegaard. [cml_media_alt id='1026']IMG_4789[/cml_media_alt]

 

Pulled Pork uit de Slowcooker uit LucianasKitchen
Recept Afdrukken
Zacht gegaard draadjes varkens draadjes vlees uit de slowcooker in een heerlijke BBQ saus gegaard.
Porties Prep Tijd
6 personen 10 minuten
Kook Tijd
9 uur
Porties Prep Tijd
6 personen 10 minuten
Kook Tijd
9 uur
Pulled Pork uit de Slowcooker uit LucianasKitchen
Recept Afdrukken
Zacht gegaard draadjes varkens draadjes vlees uit de slowcooker in een heerlijke BBQ saus gegaard.
Porties Prep Tijd
6 personen 10 minuten
Kook Tijd
9 uur
Porties Prep Tijd
6 personen 10 minuten
Kook Tijd
9 uur
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Begin met het hakken van de uien en de kruiden. Leg deze allemaal in de pan, samen met alle droge bestanddelen.
  2. Doe dan de 2 kopjes BBQ saus erbij en het water en roer alles goed door elkaar
  3. Leg daar de stukken vlees op en keer ze om en zorg dat al het vlees bedekt is met de marinade. Schakelt dan het apparaat in en zet hem op low. De deksel laat je er bovenop zitten. Zo laat je het gedurende 6 uurtjes zachtjes garen. Het is niet nodig erin te roeren.
  4. Na 6 uurtjes is het vlees gaar. Je kunt het vlees er uit halen en langzaam met 2 vorken uit elkaar pluizen. Als alles is uitgeplozen doe je het terug de pan in in de marinade en roer je alles door elkaar, proef of alles op smaak is. Je kunt nu nog eventueel mocht dat nodig zijn bijkruiden. Zet het apparaat uit en als het vlees is afgekoeld kun je het in de koelkast tot gebruik bewaren in een bakje.
Notities

Eet smakelijk!!!

[cml_media_alt id='1027']IMG_4790[/cml_media_alt]

Deel dit Recept
 
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten