Print Friendly, PDF & Email
Kip borrelhapjes uit de Airfryer met homemade blue cheese gember dip
Een snelle kip borrel hapje gemaakt in de Airfryer met een home made blue cheese gember dip
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Instructies
Het maken van de home made blue cheese gember dip
  1. Neem een stuk blue cheese (voor dit recept is gewoon een stuk blauw schimmelkaas van de Aldi gebruikt) Haal daar de witte korst af
  2. Doe de blue cheese in een magnetron bestendig schaaltje en doe er een scheutje melk bij
  3. Doe dit op vol vermogen in de magnetron gedurende anderhalf tot twee minuten dan ziet het er zo uit, dit roer je goed glad, dan heb je een enigszins dunne gladde mengsel. Hier roer je een eetlepel bak gember snippers door heen en een eetlepel gehakte bieslook. Laat deze mengsel goed koud worden.
  4. Het afgekoelde mengsel is nu gestold en weer dikker geworden. Dit roer je nog even goed glad en dan ziet het er zo uit, heerlijk met kip borrelhapjes
Het afbakken van de kip borrelhapjes
  1. Marineer de kip borrel hapjes of vleugels, of wat je hebt met je favoriete kippenkruiden en bak ze in een voorverwarmde Airfryer 10 minuten op 160 graden
  2. Na die 10 minuten schud je ze goed om en bak je ze af in 10 minuten op 200 graden dan zijn ze perfect!!
Notities

Eet smakelijk!!