Met de Airfryer kun je in een handomdraai perfecte tamme kastanjes poffen waarbij de schil ook nog eens makkelijk los laat. Lees verder

16 oktober 2016
door Luciana
Geen reacties
16 oktober 2016
door Luciana
Geen reacties
Met de Airfryer kun je in een handomdraai perfecte tamme kastanjes poffen waarbij de schil ook nog eens makkelijk los laat. Lees verder
17 juli 2016
door Luciana
Geen reacties
Wat zeker niet mag ontbreken als je een Mexicaanse maaltijd bereid is een Guacamole. Nu zie ik wel eens van die kant en klare potjes in de supermarkt liggen, lekker laten liggen. Er gaat niets boven een vers gemaakte guacamole … Lees verder
6 juli 2016
door Luciana
2 reacties
Vette vis eten is gezond, dus vandaag heb ik voor lunch een snelle makreelsalade gemaakt voor op brood. Als ik ergens een hekel aan heb als ik vis eet, is als ik graatjes tegen kom. Vandaar dat ik bij voorkeur zelf mijn makreelsalade maak waarbij ik zelf de vers gerookte makreel schoonmaak. Omdat ik graag de pure smaak zo veel mogelijk in tact wil houden van de gerookte makreel, hou ik het recept eenvoudig. Lees verder
12 juni 2016
door Luciana
1 reactie
Wat heel veel mensen niet weten is dat je een Airfryer ook heel goed kunt gebruiken om een ei in te koken. Is dat mogelijk? Jazeker van zacht tot hard gekookte eieren in een handomdraai. Een hoop mensen zeggen, waarom zou ik dat willen, ik doe het gewoon op het vuur in kokend water. Voor mij is een heel goede reden om dat te doen omdat het tijd kan besparen. Je kunt zowel je broodjes, als toast, als het ei te samen warm krijgen. Scheelt mij weer kijken naar het fornuis, de moeite om een broodrooster te voorschijn te toveren. De Airfryer staat bij mij bij bijna elk bereide maaltijd aan. Dus ook voor mijn ontbijt. Lees verder
12 juni 2016
door Luciana
Geen reacties
Een van mijn favoriete broodjes is de focaciabroodje Tonijn van de La Place van de V&D. Ik ben blij dat La Place een doorstart heeft kunnen maken, dus die broodjes kun je nog kopen. Maar het is toch zo veel beter als je thuis altijd die tonijnsalade kon maken, wanneer het je maar uit komt?
Met dit recept van tonijnsalade kom je aardig in de buurt. Ik maak hem met voorgebakken Ciabatabroodjes van de Aldi. Lees verder
6 maart 2016
door Luciana
4 reacties
Gisteren een vers gegrilde kip meegenomen van de keurslager. Ik heb een deel ervan gebruik om een snelle tosti te maken. Van de Lidl had ik kaasbrood. Dat is brood met geraspte kaas meegebakken op de korst. Voor een tosti … Lees verder
29 februari 2016
door Luciana
2 reacties
Vandaag had ik geen zin om lang in de keuken te staan, dus moet het snel, vers en toch wel enigszins gezond zijn. Ik heb gekozen om iets met een pakje van 350 gram kippendijvlees te doen die ik had liggen. Ik kwam ook een pak Dürümvellen tegen in de kast dus 1 + 1 = 2 😀
Dit gerecht maak je snel in een handomdraai en als je voldoende sla/groente toevoegt, niet al te ondergezond zeker niet als zowel het vlees als de frietjes die ik erbij heb gedaan ook nog eens uit de Airfryer komen. Lees verder
3 februari 2016
door Luciana
Geen reacties
Tosti Kip-Samurai uit de Airfryer: Als je thuiswerkt heb je niet veel tijd voor een uitgebreide lunch. Ik had vandaag niet veel tijd dus een hele snelle lunch gemaakt. Dit is voor iedereen een aanrader!! En met de soupmaker en … Lees verder
23 januari 2016
door Luciana
Geen reacties
Een van mijn favoriete cakes zijn de Pandan Chiffon cakes omdat deze zo fluffy en licht van structuur zijn. Je hebt ze in allerlei kleuren en smaken maar mijn favoriet is gewoon de groene Pandan cake. Het is een lastige cake om te maken omdat deze altijd neigt in te zakken of op de één of ander reden niet luchtig/licht genoeg wordt.
Ik zal mijn recept geven met mijn “tips en truc’s” Hopelijk dat jullie hier wat aan hebben. Het is een cake waarbij geldt, oefening baart kunst, dus het is oefenen, oefenen oefenen. Lees verder
1 december 2015
door Luciana
Geen reacties
Mont ‘d Or is bij mij altijd een favoriet met Oud en Nieuw. Heerlijk stukjes stokbrood dippen in de bak Mont ‘d Or gebakken in de oven. Tegenwoordig is het bij mij gebakken in de Airfryer. Je kunt het met … Lees verder
Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.