31 december 2016
door Luciana
Geen reacties
Met oud en nieuw is het altijd weer een gedoe met het maken van oliebollen. Heb je het beslag af moet het weer op een warme plek rijzen ben je zo een uur tot anderhalf uur verder. Als je van … Lees verder →
23 januari 2016
door Luciana
Geen reacties
Een van mijn favoriete cakes zijn de Pandan Chiffon cakes omdat deze zo fluffy en licht van structuur zijn. Je hebt ze in allerlei kleuren en smaken maar mijn favoriet is gewoon de groene Pandan cake. Het is een lastige cake om te maken omdat deze altijd neigt in te zakken of op de één of ander reden niet luchtig/licht genoeg wordt.
Ik zal mijn recept geven met mijn “tips en truc’s” Hopelijk dat jullie hier wat aan hebben. Het is een cake waarbij geldt, oefening baart kunst, dus het is oefenen, oefenen oefenen. Lees verder →
3 januari 2016
door Beheerder
Geen reacties
Dit is een leuk recept als je niet weet wat je met je oude oliebollen aanmoet. Weggooien is ook zonde, vandaar dat ik mijn laatste zes oliebollen verwerkt hebt in deze overheerlijke oliebollen puddingcake. Een rijke smaak met verse appeltjes … Lees verder →
1 december 2015
door Luciana
2 reacties
Lavacakejes zijn zo lekker en eigenlijk heel makkelijk en snel te maken en je hebt geen ingewikkelde dure apparaten nodig om het te maken. Ik kan er zo van genieten, de smaak van pure chocolade,… een cakeje van buiten en … Lees verder →
19 oktober 2015
door Luciana
Geen reacties
Een appelbol gevuld met in 80% Strohrum gemarineerde gekonfijte sinaasappels, gehakte walnoten, dadelsiroop, honing, en Weinachtsmelange kruiden. Gemaakt in de Airfryer. Lees verder →