21 maart 2016
door Luciana
Geen reacties
Een salade op brood heb je zo gemaakt en vaak heb je daar niet veel ingewikkelde ingrediënten voor nodig. Comtékaas vind ik een van de lekkerste Franse kazen. Het is een kaas gemaakt van rauwe melk, kaas die uitsluitend gemaakt wordt van melk van de Montbéliarde koe. Het wordt ook wel eens koning onder de bergkazen genoemd. Behalve de pure kaas bij de borrel is deze ook erg lekker om er een salade van te maken. Dit is mijn variant van een heerlijke pittige kaas-broccoli salade. De Comtékaas kun je eventueel vervangen door Gruyere kaas of door oude kaas. Heerlijk op een warme ciabatta broodje uit de Airfryer. Lees verder →
6 maart 2016
door Luciana
4 reacties
Gisteren een vers gegrilde kip meegenomen van de keurslager. Ik heb een deel ervan gebruik om een snelle tosti te maken. Van de Lidl had ik kaasbrood. Dat is brood met geraspte kaas meegebakken op de korst. Voor een tosti … Lees verder →
11 februari 2016
door Luciana
Geen reacties
Het makkelijkste om te maken, wat lekker is en snel klaar en ook nog eens voedzaam is een snelle soep. Met de Philips soupmaker kan dat echt in een half uur. Zeker het oude model snijdt super fijn, dus klein … Lees verder →
10 februari 2016
door Luciana
Geen reacties
Soms maak je wel eens te veel eten klaar. Zo heb ik twee dagen terug een grote pan met spruitjes stamppot gemaakt maar er bleef nog een flinke portie over. Vandaag was het tijd om daar weer iets “nieuws” van … Lees verder →
3 februari 2016
door Luciana
Geen reacties
Tosti Kip-Samurai uit de Airfryer: Als je thuiswerkt heb je niet veel tijd voor een uitgebreide lunch. Ik had vandaag niet veel tijd dus een hele snelle lunch gemaakt. Dit is voor iedereen een aanrader!! En met de soupmaker en … Lees verder →
3 januari 2016
door Beheerder
Geen reacties
Dit is een leuk recept als je niet weet wat je met je oude oliebollen aanmoet. Weggooien is ook zonde, vandaar dat ik mijn laatste zes oliebollen verwerkt hebt in deze overheerlijke oliebollen puddingcake. Een rijke smaak met verse appeltjes … Lees verder →
1 december 2015
door Luciana
2 reacties
Lavacakejes zijn zo lekker en eigenlijk heel makkelijk en snel te maken en je hebt geen ingewikkelde dure apparaten nodig om het te maken. Ik kan er zo van genieten, de smaak van pure chocolade,… een cakeje van buiten en … Lees verder →
12 november 2015
door Luciana
Geen reacties
Vandaag had ik zin in een snelle soep bij het thuiswerken. Geen ander apparaat zet in zo weinig tijd snel iets voedzaams en lekker op tafel als de Soupmaker. Ik heb ervoor gekozen wat oude groente op te maken die … Lees verder →
3 november 2015
door Luciana
2 reacties
Net zoals in een ander recept hier op de site die van de kip frikandellen kun je ook een kip grillworst heel goed zelf maken en in de Airfryer afbakken. Met deze eenvoudige recept laat ik je zien hoe je dit doet. Je kunt eindeloos variëren met smaken en ingrediënten. Als basis maak ik deze met kipfilet. Het wordt veel lekkerder als je dit met kippedijvlees maakt omdat je de vet nodig hebt om de grillworst van binnen smeuïg te krijgen. Maar dit is niet overal verkrijgbaar voor iedereen, vandaar dat ik op dit plaatje het recept met kipfilet heb gemaakt. Maar kippendijvlees zorgt voor een smeuïge resultaat, minder droog van binnen. Lees verder →
30 oktober 2015
door Luciana
Geen reacties
Van de week heb ik een koolraap gekocht, een groentesoort die je bijna onder de vergeten groente zou kunnen scharen. Het is een groente dat familie van de kool is. Het heeft een geel kleurige vruchtvlees, het ruikt vrij sterk zoetachtig. Het heeft een uitgesproken aromatische zoetige smaak, welke bijna altijd gestoofd of gekookt wordt gegeten.
Ik heb een halve koolraap voor mijn soep gebruikt. Had nog een broccoli over die op moest dus ben die combinatie aangegaan. En vond het uiteindelijk een smakelijk en stevig vullende soep.
Lees verder →