lucianaskitchen.nl

Recepten uit de keuken van Luciana gemaakt met Philips keukenapparatuur zoals Air Cooker, Airfryer, pastamaker, Onionchef, avance multicooker, micro slowjuicer, etc…

21 maart 2016
door Luciana
Geen reacties

Pittige Comté-broccoli salade

Een salade op brood heb je zo gemaakt en vaak heb je daar niet veel ingewikkelde ingrediënten voor nodig. Comtékaas vind ik een van de lekkerste Franse kazen. Het is een kaas gemaakt van rauwe melk, kaas die uitsluitend gemaakt wordt van melk van de Montbéliarde koe. Het wordt ook wel eens koning onder de bergkazen genoemd. Behalve de pure kaas bij de borrel is deze ook erg lekker om er een salade van te maken. Dit is mijn variant van een heerlijke pittige kaas-broccoli salade. De Comtékaas kun je eventueel vervangen door Gruyere kaas of door oude kaas. Heerlijk op een warme ciabatta broodje uit de Airfryer. Lees verder

1 december 2015
door Luciana
2 reacties

Lavacakejes Airfried uit LucianasKitchen

Lavacakejes zijn zo lekker en eigenlijk heel makkelijk en snel te maken en je hebt geen ingewikkelde dure apparaten nodig om het te maken. Ik kan er zo van genieten, de smaak van pure chocolade,… een cakeje van buiten en … Lees verder

3 november 2015
door Luciana
2 reacties

Kip grillworst uit de Airfryer

Net zoals in een ander recept hier op de site die van de kip frikandellen kun je ook een kip grillworst heel goed zelf maken en in de Airfryer afbakken. Met deze eenvoudige recept laat ik je zien hoe je dit doet. Je kunt eindeloos variëren met smaken en ingrediënten. Als basis maak ik deze met kipfilet. Het wordt veel lekkerder als je dit met kippedijvlees maakt omdat je de vet nodig hebt om de grillworst van binnen smeuïg te krijgen. Maar dit is niet overal verkrijgbaar voor iedereen, vandaar dat ik op dit plaatje het recept met kipfilet heb gemaakt. Maar kippendijvlees zorgt voor een smeuïge resultaat, minder droog van binnen. Lees verder

30 oktober 2015
door Luciana
Geen reacties

Koolraap broccoli soep

Van de week heb ik een koolraap gekocht, een groentesoort die je bijna onder de vergeten groente zou kunnen scharen. Het is een groente dat familie van de kool is. Het heeft een geel kleurige vruchtvlees, het ruikt vrij sterk zoetachtig. Het heeft een uitgesproken aromatische zoetige smaak, welke bijna altijd gestoofd of gekookt wordt gegeten.

Ik heb een halve koolraap voor mijn soep gebruikt. Had nog een broccoli over die op moest dus ben die combinatie aangegaan. En vond het uiteindelijk een smakelijk en stevig vullende soep.
Lees verder

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten