28 januari 2016
door Luciana
Geen reacties
Vandaag maar eens een gezonde maaltijd bereid die ook nog eens razendsnel klaar is. Met een spiralizer heb je in een handomdraai mooie groente spaghetti gemaakt. Vandaag heb ik voor een wokvariant gekozen. Erg smaakvol, boordevol vitamines, goed vullend, dus … Lees verder →
23 januari 2016
door Luciana
Geen reacties
Een van mijn favoriete cakes zijn de Pandan Chiffon cakes omdat deze zo fluffy en licht van structuur zijn. Je hebt ze in allerlei kleuren en smaken maar mijn favoriet is gewoon de groene Pandan cake. Het is een lastige cake om te maken omdat deze altijd neigt in te zakken of op de één of ander reden niet luchtig/licht genoeg wordt.
Ik zal mijn recept geven met mijn “tips en truc’s” Hopelijk dat jullie hier wat aan hebben. Het is een cake waarbij geldt, oefening baart kunst, dus het is oefenen, oefenen oefenen. Lees verder →
31 december 2015
door Beheerder
3 reacties
Een heerlijke homemade snack pangsit goreng genaamd met gehakt/garnalenvulling. Ze zijn minder vettig omdat ze in de Airfryer worden gebakken. Lees verder →
22 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Een Indisch gerecht die goed te maken is in de Airfryer is Smoor Ajam, oftewel een Indische kipgerecht gesmoord in een zoete ketjap saus. Ik heb dit gerecht gemaakt van vier kippendijtjes. Het kwam er heerlijk zacht uit. Wil je smoor maken, maar het is alleen voor max twee personen, dan moet je dit zeker eens proberen in de Airfryer. Lees verder →
22 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Kun je ook Indische gerechten bereiden in de Airfryer. Het is misschien niet zo voor de hand liggend, maar als je vaak alleen voor één of twee personen kookt, kan de Airfryer wel eens een uitkomst zijn. Kijkend naar de Indische vleesgerechten dan kan ik stellen dat de meeste gerechten niet voor een Airfryer geschikt zijn. Veel rundvleesgerechten worden gemaakt van runderriblappen, sudderlappen, sucadelapen. Dat zijn niet de type vlees die goed garen in een Airfryer. Daar kun je veel beter een slowcooker op loslaten. Maar een gerecht als Babi Ketjap is wel heel goed te maken in een Airfryer. Lees verder →
13 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Ik vind martabaks heerlijk, daarom heb ik mijn recept aangepast voor de Airfryer. Het was best een uitdaging, omdat het ei snel moet stollen, omdat het anders uit de loempiavellen loopt. Hiervoor maakte ik ze altijd in de olie en … Lees verder →