Recepten uit de keuken van Luciana gemaakt met Philips keukenapparatuur zoals Air Cooker, Airfryer, pastamaker, Onionchef, avance multicooker, micro slowjuicer, etc…
Ingrediënt: Zout
24 juni 2022
door Luciana Reacties uitgeschakeld voor Risotto ai funghi porcini uit de Philips Air Cooker
Risotto ai funghi porcini uit de Philips Air Cooker Recept Afdrukken MaaltijdHoofdmaaltijd KeukenItalian Porties Prep Tijd 4 personen 10 minuten Kook Tijd Passieve Tijd 32 minuten 32 minuten Porties Prep Tijd 4 personen 10 minuten Kook Tijd Passieve Tijd 32 … Lees verder →
Met oud en nieuw is het altijd weer een gedoe met het maken van oliebollen. Heb je het beslag af moet het weer op een warme plek rijzen ben je zo een uur tot anderhalf uur verder. Als je van … Lees verder →
Om mijn nieuwe bakplaat voor de Airfryer Avance XL te testen heb ik in mijn nieuwe XL bakplaat HD9912/90 een makkelijke Indische kokoskoek gebakken, Winko Babat. Als kind zijnde heb ik die heel vaak gegeten, gebakken in de traditionele oven. … Lees verder →
Een van mijn favoriete broodjes is de focaciabroodje Tonijn van de La Place van de V&D. Ik ben blij dat La Place een doorstart heeft kunnen maken, dus die broodjes kun je nog kopen. Maar het is toch zo veel beter als je thuis altijd die tonijnsalade kon maken, wanneer het je maar uit komt?
Met dit recept van tonijnsalade kom je aardig in de buurt. Ik maak hem met voorgebakken Ciabatabroodjes van de Aldi. Lees verder →
Een heerlijke homemade snack pangsit goreng genaamd met gehakt/garnalenvulling. Ze zijn minder vettig omdat ze in de Airfryer worden gebakken. Lees verder →
Cornbread is populair in heel Amerika, niet alleen vind je deze als bijgerecht bij de warme maaltijd, ook in de ochtend ontbreekt deze vaak niet aan de ontbijttafel. Het kent een cake achtige zachte/zoetige structuur wat niet erg rijst, het zit tussen zoet en hartig in. Traditioneel wordt deze met Thanksgiving gegeten. Ik heb hem gemaakt als begeleider van mijn Homemade Chili Con Carne.
Cornbread kun je op verschillende manieren bereiden maken, gebakken in een pan of in een oven, gestoomd en ik ga hem natuurlijk in de Airfryer bereiden ;-).
In het Zuiden van Amerika is cornbread een populair onderdeel van soul food en wordt cornbread vaak in vet of in reuzel gebakken gewoon in de koekenpan. Aangezien ik moet minderen in vet heb ik een variant gemaakt wat meer in het Noorden van Amerika wordt gemaakt, deze variant staat daar ook wel bekend als ” Yankee cornbread” . Deze is vaak wat zoeter en bevat half gewoon meel en half maismeel. Lees verder →
Gisteren ben ik in Eindhoven bij het Dutch Chili Fest 2015 geweest in Eindhoven. Het grootste jaarlijkse festijn op gebied van hete pepers in Nederland, wat zeer de moeite waard is om te bezoeken. Te meer omdat het een gratis festijn is. Er valt daar van alles te beleven wat maar met hete pepers te maken heeft. Je kunt er heerlijk eten, er is goed muziek en veel te koop op het gebied van hete pepers. Van zaaigoed tot zeldzame hete brouwsels. Ik heb daar ook heerlijke Chili con Carne gegeten bij een “echte Texaanse dame”.
Dit gaf mij vandaag de inspiratie om eens mijn versie van Chili con Carne te maken. Lees verder →
Ik vind martabaks heerlijk, daarom heb ik mijn recept aangepast voor de Airfryer. Het was best een uitdaging, omdat het ei snel moet stollen, omdat het anders uit de loempiavellen loopt. Hiervoor maakte ik ze altijd in de olie en … Lees verder →
Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.