21 maart 2016
door Luciana
Geen reacties
Een salade op brood heb je zo gemaakt en vaak heb je daar niet veel ingewikkelde ingrediënten voor nodig. Comtékaas vind ik een van de lekkerste Franse kazen. Het is een kaas gemaakt van rauwe melk, kaas die uitsluitend gemaakt wordt van melk van de Montbéliarde koe. Het wordt ook wel eens koning onder de bergkazen genoemd. Behalve de pure kaas bij de borrel is deze ook erg lekker om er een salade van te maken. Dit is mijn variant van een heerlijke pittige kaas-broccoli salade. De Comtékaas kun je eventueel vervangen door Gruyere kaas of door oude kaas. Heerlijk op een warme ciabatta broodje uit de Airfryer. Lees verder →
29 september 2015
door Luciana
Geen reacties
De herfst is begonnen, het wordt steeds kouder en daarmee worden de stamppotten op het menu weer steeds populairder. Ik ben er ook dol op. Iemand vroeg kun je ook boerenkool stamppot maken in de Airfryer? Je kunt allerlei stamppotten maken, je moet alleen wel rekening houden dat de bovenkant van een stamppot bruin en krokant gaat worden. Met een beetje creativiteit kun je allerlei stamppotjes verwerken als lekkere ovenschotels met of zonder vulling. Ik ben meteen in mijn koelkast gaan kijken en met de aanwezige ingrediënten heb ik een overheerlijke spruitjes – rucula stamppot uit de Airfryer gemaakt. Lees verder →
22 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Een Indisch gerecht die goed te maken is in de Airfryer is Smoor Ajam, oftewel een Indische kipgerecht gesmoord in een zoete ketjap saus. Ik heb dit gerecht gemaakt van vier kippendijtjes. Het kwam er heerlijk zacht uit. Wil je smoor maken, maar het is alleen voor max twee personen, dan moet je dit zeker eens proberen in de Airfryer. Lees verder →
22 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Kun je ook Indische gerechten bereiden in de Airfryer. Het is misschien niet zo voor de hand liggend, maar als je vaak alleen voor één of twee personen kookt, kan de Airfryer wel eens een uitkomst zijn. Kijkend naar de Indische vleesgerechten dan kan ik stellen dat de meeste gerechten niet voor een Airfryer geschikt zijn. Veel rundvleesgerechten worden gemaakt van runderriblappen, sudderlappen, sucadelapen. Dat zijn niet de type vlees die goed garen in een Airfryer. Daar kun je veel beter een slowcooker op loslaten. Maar een gerecht als Babi Ketjap is wel heel goed te maken in een Airfryer. Lees verder →