6 juli 2016
door Luciana
2 reacties
Vette vis eten is gezond, dus vandaag heb ik voor lunch een snelle makreelsalade gemaakt voor op brood. Als ik ergens een hekel aan heb als ik vis eet, is als ik graatjes tegen kom. Vandaar dat ik bij voorkeur zelf mijn makreelsalade maak waarbij ik zelf de vers gerookte makreel schoonmaak. Omdat ik graag de pure smaak zo veel mogelijk in tact wil houden van de gerookte makreel, hou ik het recept eenvoudig. Lees verder →
21 maart 2016
door Luciana
Geen reacties
Een salade op brood heb je zo gemaakt en vaak heb je daar niet veel ingewikkelde ingrediënten voor nodig. Comtékaas vind ik een van de lekkerste Franse kazen. Het is een kaas gemaakt van rauwe melk, kaas die uitsluitend gemaakt wordt van melk van de Montbéliarde koe. Het wordt ook wel eens koning onder de bergkazen genoemd. Behalve de pure kaas bij de borrel is deze ook erg lekker om er een salade van te maken. Dit is mijn variant van een heerlijke pittige kaas-broccoli salade. De Comtékaas kun je eventueel vervangen door Gruyere kaas of door oude kaas. Heerlijk op een warme ciabatta broodje uit de Airfryer. Lees verder →
22 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Een Indisch gerecht die goed te maken is in de Airfryer is Smoor Ajam, oftewel een Indische kipgerecht gesmoord in een zoete ketjap saus. Ik heb dit gerecht gemaakt van vier kippendijtjes. Het kwam er heerlijk zacht uit. Wil je smoor maken, maar het is alleen voor max twee personen, dan moet je dit zeker eens proberen in de Airfryer. Lees verder →
22 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Kun je ook Indische gerechten bereiden in de Airfryer. Het is misschien niet zo voor de hand liggend, maar als je vaak alleen voor één of twee personen kookt, kan de Airfryer wel eens een uitkomst zijn. Kijkend naar de Indische vleesgerechten dan kan ik stellen dat de meeste gerechten niet voor een Airfryer geschikt zijn. Veel rundvleesgerechten worden gemaakt van runderriblappen, sudderlappen, sucadelapen. Dat zijn niet de type vlees die goed garen in een Airfryer. Daar kun je veel beter een slowcooker op loslaten. Maar een gerecht als Babi Ketjap is wel heel goed te maken in een Airfryer. Lees verder →