10 augustus 2016
door Luciana
4 reacties
De Olympische Spelen in Rio is alweer bijna een week volop bezig, vandaar dat ik het hoog tijd vond om mijn Braziliaanse roots weer eens eer aan te doen met een snelle gerechtje uit de Braziliaanse keuken. Ik weet dat ik dit soort gerechten heel goed met de Viva bak accessoire (HD9925) kan maken, maar ik wilde dit natuurlijk ook proberen in de XL bakplaat. Eens kijken hoe de XL bakplaat het met rijstgerechten doet. Nou mijn experiment was meer dan geslaagd. Wat een gemak zeg en snel klaar zeg. Ideaal toch? Omdat de XL bakplaat een groter oppervlakte heeft dan de viva bakacessoire kun je hier lekker in roerbakken. Lees verder →
29 februari 2016
door Luciana
2 reacties
Vandaag had ik geen zin om lang in de keuken te staan, dus moet het snel, vers en toch wel enigszins gezond zijn. Ik heb gekozen om iets met een pakje van 350 gram kippendijvlees te doen die ik had liggen. Ik kwam ook een pak Dürümvellen tegen in de kast dus 1 + 1 = 2 😀
Dit gerecht maak je snel in een handomdraai en als je voldoende sla/groente toevoegt, niet al te ondergezond zeker niet als zowel het vlees als de frietjes die ik erbij heb gedaan ook nog eens uit de Airfryer komen. Lees verder →
12 november 2015
door Luciana
Geen reacties
Vandaag had ik zin in een snelle soep bij het thuiswerken. Geen ander apparaat zet in zo weinig tijd snel iets voedzaams en lekker op tafel als de Soupmaker. Ik heb ervoor gekozen wat oude groente op te maken die … Lees verder →
13 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Gisteren ben ik in Eindhoven bij het Dutch Chili Fest 2015 geweest in Eindhoven. Het grootste jaarlijkse festijn op gebied van hete pepers in Nederland, wat zeer de moeite waard is om te bezoeken. Te meer omdat het een gratis festijn is. Er valt daar van alles te beleven wat maar met hete pepers te maken heeft. Je kunt er heerlijk eten, er is goed muziek en veel te koop op het gebied van hete pepers. Van zaaigoed tot zeldzame hete brouwsels. Ik heb daar ook heerlijke Chili con Carne gegeten bij een “echte Texaanse dame”.
Dit gaf mij vandaag de inspiratie om eens mijn versie van Chili con Carne te maken. Lees verder →