22 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Een Indisch gerecht die goed te maken is in de Airfryer is Smoor Ajam, oftewel een Indische kipgerecht gesmoord in een zoete ketjap saus. Ik heb dit gerecht gemaakt van vier kippendijtjes. Het kwam er heerlijk zacht uit. Wil je smoor maken, maar het is alleen voor max twee personen, dan moet je dit zeker eens proberen in de Airfryer. Lees verder →
22 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Kun je ook Indische gerechten bereiden in de Airfryer. Het is misschien niet zo voor de hand liggend, maar als je vaak alleen voor één of twee personen kookt, kan de Airfryer wel eens een uitkomst zijn. Kijkend naar de Indische vleesgerechten dan kan ik stellen dat de meeste gerechten niet voor een Airfryer geschikt zijn. Veel rundvleesgerechten worden gemaakt van runderriblappen, sudderlappen, sucadelapen. Dat zijn niet de type vlees die goed garen in een Airfryer. Daar kun je veel beter een slowcooker op loslaten. Maar een gerecht als Babi Ketjap is wel heel goed te maken in een Airfryer. Lees verder →
16 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Het is echt pompoen tijd vandaar dat ik vandaag toch weer voor een pompoensoep ben gegaan. Dit keer de combinatie van pompoen met zoete aardappel. Ik hou van dikke soepen, en ik merk dat ik vaak toch een aardappel aan … Lees verder →
13 september 2015
door Luciana
Geen reacties
Gisteren ben ik in Eindhoven bij het Dutch Chili Fest 2015 geweest in Eindhoven. Het grootste jaarlijkse festijn op gebied van hete pepers in Nederland, wat zeer de moeite waard is om te bezoeken. Te meer omdat het een gratis festijn is. Er valt daar van alles te beleven wat maar met hete pepers te maken heeft. Je kunt er heerlijk eten, er is goed muziek en veel te koop op het gebied van hete pepers. Van zaaigoed tot zeldzame hete brouwsels. Ik heb daar ook heerlijke Chili con Carne gegeten bij een “echte Texaanse dame”.
Dit gaf mij vandaag de inspiratie om eens mijn versie van Chili con Carne te maken. Lees verder →