lucianaskitchen.nl

Recepten uit de keuken van Luciana gemaakt met Philips keukenapparatuur zoals Air Cooker, Airfryer, pastamaker, Onionchef, avance multicooker, micro slowjuicer, etc…

4 september 2016
door Luciana
2 reacties

Bananen jam uit de Philips Avance Multicooker

Ook bananen die hard gaan gooi ik voortaan niet meer weg. Ik had een kilo bananen liggen en met het warme weer gaat het soms harder dan je dacht. Wat nu? Ook nu heb ik weer jam gemaakt met de Philips Avance Multicooker. En echt waar, ook deze smaakt heerlijk!!!! Voortaan ga ik lekker op de avontuurlijke toer met het maken van homemade jam. Ik ga het niet meer in de winkel kopen want heus je hebt het echt zo gemaakt!!! Lees verder

29 februari 2016
door Luciana
2 reacties

Dürüm kipfilet uit de Airfryer

Vandaag had ik geen zin om lang in de keuken te staan, dus moet het snel, vers en toch wel enigszins gezond zijn. Ik heb gekozen om iets met een pakje van 350 gram kippendijvlees te doen die ik had liggen. Ik kwam ook een pak Dürümvellen tegen in de kast dus 1 + 1 = 2 😀

Dit gerecht maak je snel in een handomdraai en als je voldoende sla/groente toevoegt, niet al te ondergezond zeker niet als zowel het vlees als de frietjes die ik erbij heb gedaan ook nog eens uit de Airfryer komen. Lees verder

23 september 2015
door Luciana
Geen reacties

Broodpudding uit de Airfryer van chocolade broodjes en appeltjes en 80% Strohrum

Dit broodpudding recept is er een die ik vaker maak. Een echte aanrader omdat deze zo snel en simpel te maken is. Geen ingewikkelde keukenmachines komt hierbij aan te pas. Voorbereiding is echt max 5 minuten. Vandaag heb ik het recept omgezet naar de Airfryer. Ooit kwam ik een recept tegen van broodpudding van croissants, nou inmiddels gaat er flink wat rum bij, wat appeltjes, er gaat kaneel erbij en de croissant heeft plaats gemaakt voor mijn favoriet, de chocolade broodje. Lees verder

13 september 2015
door Luciana
Geen reacties

Chili con carne uit LucianasKitchen

Gisteren ben ik in Eindhoven bij het Dutch Chili Fest 2015 geweest in Eindhoven. Het grootste jaarlijkse festijn op gebied van hete pepers in Nederland, wat zeer de moeite waard is om te bezoeken. Te meer omdat het een gratis festijn is. Er valt daar van alles te beleven wat maar met hete pepers te maken heeft. Je kunt er heerlijk eten, er is goed muziek en veel te koop op het gebied van hete pepers. Van zaaigoed tot zeldzame hete brouwsels. Ik heb daar ook heerlijke Chili con Carne gegeten bij een “echte Texaanse dame”.

Dit gaf mij vandaag de inspiratie om eens mijn versie van Chili con Carne te maken. Lees verder

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten