lucianaskitchen.nl

Recepten uit de keuken van Luciana gemaakt met Philips keukenapparatuur zoals Air Cooker, Airfryer, pastamaker, Onionchef, avance multicooker, micro slowjuicer, etc…

Spinazie Artisjok dipsaus uit de Airfryer

Print Friendly, PDF & Email

Dit recept hebt ik gevonden op www.shewearsmanyhats.com en bewerkt om in de Airfryer te kunnen bereiden. Deze spinazie artisjok dipsaus uit de AirFryer is een dip voor bij de Barbecue of bij het eten van tapas.

spinazie artisjok dipsaus

Benodigdheden:

  • 225 gram roomkaas op kamertemperatuur
  • ¼ kopje mayonaise
  • ¼ kopje crème fraiche
  • ¼ kopje geraspte Parmezaanse kaas
  • ¾ kopje geraspte mozzarella
  • ½ theelepel Italiaanse kruiden
  • ½ theelepel knoflookpoeder
  • ½ theelepel zwarte peper
  • ¼ theelepel zout
  • 300 gram gehakte spinazie (kan ook uit de vriezer dan wel ontdooid en waarvan de overbodige vocht is ontdaan)
  • 400 gram uitgelekte artisjok uit blik grof gesneden

Bereidingswijze:

Verwarm de airfryer voor op 200 graden.

Meng de roomkaas, de mayonaise, crème fraiche, Parmezaanse kaas, mozzarella, Italiaanse kaas, knoflook poeder, zwarter peper en de zout goed door elkaar. Doe dit in een ovenschaaltje welke past in de Airfryer. Voeg de gehakte spinazie en de artisjokharten toe en meng dit alles goed door elkaar.

Bak dit in ongeveer 10/12 minuten

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten