Het is zondagmiddag 23 augustus en wat een prachtige dag hebben we weer!! Voor vandaag heb ik besloten om voor de lunch voor een homemade Airfried Old Amsterdam tosti te gaan.
Wat ik zo mooi vind aan de Philips Airfryer, is het feit dat dit apparaat uitermate geschikt is om in korte tijd de meest lekkerste tosti creaties op je bord te toveren. Old Amsterdam en tosti is de perfecte combi die je kunt maken in de Airfryer.
Vandaag heb ik dan ook gekozen voor een tosti gemaakt van Old Amsterdam met Chorizo, geitenkaas, bakgember en homemade Airfried gedroogde tomaten.
De kaas aan de binnenkant blijft lekker smeuïg en de kaas aan de buitenkant wordt heerlijk krokant, Air-dried als het ware. Dat geeft zo’n smaak sensatie, dit moet je gewoon proeven!! De uitgesproken smaak van de Old Amsterdam komt hier echt helemaal tot zijn recht!! Een echte aanrader die ik graag met jullie deel, want deze structuur kun je met een gewoon tosti-ijzer zeer zeker niet bereiken.
Wat heb je nodig voor deze tosti:
Een Airfryer en
- 2 sneetjes brood naar keuze
- wat pesto
- 1 plak Old Amsterdam
- 2 plakjes chorizo
- 2 schijfjes verse zachte geitenkaas
- 2 stukken zongedroogde Airfried tomatoes
- wat bakgember
- Heinz smokey spiced Chipotle & garlic sauce
- wat knoflookboter
Het maken van de tosti:
Je neemt 2 sneetjes brood, die smeer je aan de binnenkant in met pesto.
Dan leg je daar een plak Old Amsterdam op, daar weer bovenop 2 plakjes chorizo en 2 stukjes geitenkaas.
Je neemt twee stukken sun dried in knoflook olijfolie gelegde tomaten (Ik heb de mijne een maand geleden met behulp van de Airfryer gemaakt en ze zijn nog steeds goed).
Je legt hier wat bakgember op en daarboven doe je wat Heinz smokey spiced Chipotle & garlic sauce op.
Je sluit je broodje en zorgt dat je knoflookboter smeert aan beide zijden.
Dan doe je dit in een voorverwarmde Airfryer op 200 graden in het mandje en je bakt dit gedurende een minuut of 5.
Eet smakelijk!!
2 reacties
Beantwoord →