lucianaskitchen.nl

Recepten uit de keuken van Luciana gemaakt met Philips keukenapparatuur zoals Airfryer, pastamaker, Onionchef, avance multicooker, micro slowjuicer, etc…

Venkel Courgette soep met Parmezaanse kaas uit de soupmaker

| Geen reacties

Print Friendly, PDF & Email

Vandaag had ik zin in een snelle soep bij het thuiswerken. Geen ander apparaat zet in zo weinig tijd snel iets voedzaams en lekker op tafel als de Soupmaker. Ik heb ervoor gekozen wat oude groente op te maken die ik had en heb de volgende combi in elkaar gezet Venkel Courgette soep met Parmezaanse kaas.

IMG_7865

Venkel Courgette soep met Parmezaanse kaas
Recept Afdrukken
Een heerlijke dikke gladde soep met gezonde venkel, courgette en Parmezaanse kaas.
Porties Prep Tijd
3 borden 10 min
Kook Tijd
23 min
Porties Prep Tijd
3 borden 10 min
Kook Tijd
23 min
Venkel Courgette soep met Parmezaanse kaas
Recept Afdrukken
Een heerlijke dikke gladde soep met gezonde venkel, courgette en Parmezaanse kaas.
Porties Prep Tijd
3 borden 10 min
Kook Tijd
23 min
Porties Prep Tijd
3 borden 10 min
Kook Tijd
23 min
Ingrediënten
Venkel Courgette soup met Parmezaanse kaas
Knoflookbrood
Porties: borden
Instructies
  1. Snij de venkel, courgette, ui, prei en gerookte knoflook, de aardappel en doe dit in de Soupmaker, voeg daarbij de bouillonblokje en de Parmezaanse kaas en de suiker en de komijnpoeder
  2. Voeg water tot de max streepje en sluit de soupmaker
  3. stel de soupmaker in programma 1 voor gladde soep. Dan zie je dat het 23 minuten duurt voordat de soep klaar is.
  4. Ondertussen ga je verder met je knoflookbrood. Neem 2 sneedjes brood snij daarvan de korstjes af. (Niet weggooien de korstjes daar maak je croutons van, door stukjes in een bak te doen te mengen met wat olie, zeezout en peterselie en in een Airfryer af te bakken 3 tot 4 minuten op 180 graden in een voorverwarmde Airfryer). De sneedjes brood smeer je in met de gerookte knoflook die je in tweeën hebt gesneden. Smeer het vochtige binnenste uit over je sneedjes aan beiden kanten. Dan besprenkel je ze met een klein beetje Arachide olie en strooi je lichtjes wat zeezout erover. Ben je klaar neem dan een koekjessteker en snij er een leuk figuurtje uit. Ik had een ster gebruikt maar je kunt van alles hiervoor nemen. Doe deze stukjes zowel binnen als buitenkant in een voorverwarmde Airfryer welke is voorverwarmd op 200 graden en bak ze af op 180 graden gedurende 5 minuten. Zorg dat je er een vlamverdeler boven legt, anders gaan de stukjes brood door de machine zweven.
  5. Als je soep klaar is maak je deze open en voeg je de verse kruiden toe. Peterselie welke je al gehakt hebt, de thijmblaadjes en de 2 salieblaadjes die je erin gescheurd hebt. Mix de soep handmatig gedurende 30 sec
  6. dan is je soep klaar
Notities

Bordje opmaken en smullen maar!!!

IMG_7870

Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten