lucianaskitchen.nl

Recepten uit de keuken van Luciana gemaakt met Philips keukenapparatuur zoals Airfryer, pastamaker, Onionchef, avance multicooker, micro slowjuicer, etc…

Makreelsalade gemaakt met de Onionchef

| 2 reacties

Print Friendly

Vette vis eten is gezond, dus vandaag heb ik voor mijn lunch een snelle makreelsalade gemaakt voor op brood. Als ik ergens een hekel aan heb als ik vis eet, is als ik graatjes tegen kom. Vandaar dat ik bij voorkeur zelf mijn makreelsalade maak waarbij ik zelf de vers gerookte makreel schoonmaak. Omdat ik graag de pure smaak zo veel mogelijk in tact wil houden van de gerookte makreel, hou ik het recept eenvoudig.

IMG_2201

Makreelsalade gemaakt met de Onionchef
Recept Afdrukken
Een makkelijke makreel salade gemaakt van vers gerookte makreel. Heerlijk op een toastje maar ook als broodbeleg.
Makreelsalade gemaakt met de Onionchef
Recept Afdrukken
Een makkelijke makreel salade gemaakt van vers gerookte makreel. Heerlijk op een toastje maar ook als broodbeleg.
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Maak de gerookte makreel goed schoon, ontdoe hem van alle graatjes.
  2. Neem de Onionchef, doe daarin het paarse mandje en leg daarin het paarse mesje. Snipper de ui welke geschild is en door de helft gesneden.
  3. Neem een flinke eetlepel mayonaise
  4. Neem een flinke scheut limoensap
  5. Doe er peper bij
  6. De er zeezout bij
  7. Meng nu alles goed door elkaar.
  8. Snij een opwarmbroodje doormidden en warm deze 5 minuten op in een koude Airfryer en stel deze in op 200 graden en bak het broodje in 5 minuten gaar. Dan doe je een dikke laag makreel salade op de ene helft van het broodje
  9. Doe er nog wat blaadjes sla of in mijn geval wat verse spinazie op, en leg de bovenkant van het broodje er weer op. Eet smakelijk!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

2 reacties

  1. Hallo Luciana, maak je voor de makreelsalade alleen het uitje fijn in de Onionchef of ook de makreel? Na het verwijderen van de graten lees ik niets meer over de makreel namelijk, en die ziet er zo fijngesneden uit. Groetjes, Vera.

    • Hoi Vera,

      Voor de makreelsalade heb ik er voor gekozen om dit met een vork los te mengen. Je zou het met een mesje kunnen doen, (zwart mesje) maar dan moet je in puls beweging de makreel fijn moeten maken, 1 of 2 pulsbewegingen van aanhoudend 1 of 2 sec zou voldoende moeten zijn. Dan wordt het wel fijner van structuur vrees ik. Omdat ik graag nog stukken vis terug proef in mijn vis salade heb ik hier niet voor gekozen en dit met een vork los geroerd.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten