lucianaskitchen.nl

Recepten uit de keuken van Luciana gemaakt met Philips keukenapparatuur zoals Airfryer, pastamaker, Onionchef, avance multicooker, micro slowjuicer, etc…

Boterham met ei uit de Airfryer

| Geen reacties

Print Friendly

Vandaag weer eens gestoeid met filmpjes maken. Vandaar dat ik mijn lunch simpel heb gehouden, ik moet dan niet te veel afleiding hebben. Maar een simpele lunch kan natuurlijk ook heel lekker zijn, zeker als je er salami en belegen geitenkaas in mee bakt.

[cml_media_alt id='1204']IMG_6232[/cml_media_alt]

Boterham met ei uit de Airfryer
Recept Afdrukken
Een simpele boterham met ei met salami en belegen geitenkaas uit de Airfryer
Porties
1 persoon
Kook Tijd
8 minuten
Porties
1 persoon
Kook Tijd
8 minuten
Boterham met ei uit de Airfryer
Recept Afdrukken
Een simpele boterham met ei met salami en belegen geitenkaas uit de Airfryer
Porties
1 persoon
Kook Tijd
8 minuten
Porties
1 persoon
Kook Tijd
8 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. Je neemt een boterham
  2. Daar snij je een rechthoek uit, wat je uit hebt gesneden gooi je niet weg 😉
  3. Je doet je boterham waar een rechthoek uitgesneden is in de Philips bakpan die samen met de Philips Airfryer op 200 inmiddels is voorverwarmd. De bakpan van Philips is zo fijn er blijft niets aan de bodem plakken en ik laat jullie zien dat je er dus heel goed een ei in kunt bakken zonder toevoeging van boter of olie.
  4. De bakpan is zo heet je breekt nu een ei in de rechthoek. Omdat de bakpan zo heet is stolt het meteen op de bodem zonder dat het onder het sneedje door uitloopt. En gezond want er zit geen boter of vet aan de bodem. Het rechthoekig stukje wat je eruit hebt gesneden leg ik in het mandje tussen de bakpan en het mandje in aan de zijkant. Ik stel nu de Airfryer op 3 minuten op 200 graden in. Ik doe er ook nog een vlamverdeler op tegen spetters in het spiraal.
  5. Na 3 minuten maak ik hem open. Ik haal de vlamverdeler eraf en doe op het ei 2 plakjes salami. Ik sluit het apparaat weer en stel 1 minuut op 200 graden in.
  6. Na 1 minuut maak ik hem open, en doe op de 2 plakjes salami een plakje belegengeitenkaas die ik passend heb gemaakt aan de rechthoekige gat. Let op dat je bij alle stappen wel gewoon de vlamverdeler erop doet, dit helpt tegen het wegvliegen van de salami en of de kaas. Ik stel opnieuw 1 minuut in op 200 graden.
  7. Na de laatste minuut is mijn broodje klaar, ook de kaas is goed gesmolten.
  8. Voorzichtig, uitkijkend dat je geen krassen maakt til ik mijn boterham uit de Philips bakpan, en je ziet als je de onderkant bekijkt, het ei is goed gebakken en blijft niet plakken aan de pan.
Notities

Nu alleen nog maar het bordje opmaken.

Op mijn youtube kanaal van Lucianas Kitchen kun je hier een filmpje van bekijken.

Eet smakelijk!!

Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten