lucianaskitchen.nl

Recepten uit de keuken van Luciana gemaakt met Philips keukenapparatuur zoals Airfryer, pastamaker, Onionchef, avance multicooker, micro slowjuicer, etc…

Broodpudding uit de Airfryer van chocolade broodjes en appeltjes en 80% Strohrum

| Geen reacties

Print Friendly, PDF & Email

Dit broodpudding recept is er een die ik vaker maak. Een echte aanrader omdat deze zo snel en simpel te maken is. Geen ingewikkelde keukenmachines komt hierbij aan te pas. Voorbereiding is echt max 5 minuten. Vandaag heb ik het recept omgezet naar de Airfryer. Ooit kwam ik een recept tegen van broodpudding van croissants, nou inmiddels gaat er flink wat rum bij, wat appeltjes, er gaat kaneel erbij en de croissant heeft plaats gemaakt voor mijn favoriet, de chocolade broodje.

[cml_media_alt id='1124']IMG_5182[/cml_media_alt]

Airfried Broodpudding van chocolade broodjes en appeltjes en 80% Strohrum
Recept Afdrukken
Een broodpudding op basis van chocoladebroodjes, 80% Strohrum en appeltjes
Porties Prep Tijd
6 personen 5 minuten
Kook Tijd
35 minuten
Porties Prep Tijd
6 personen 5 minuten
Kook Tijd
35 minuten
Airfried Broodpudding van chocolade broodjes en appeltjes en 80% Strohrum
Recept Afdrukken
Een broodpudding op basis van chocoladebroodjes, 80% Strohrum en appeltjes
Porties Prep Tijd
6 personen 5 minuten
Kook Tijd
35 minuten
Porties Prep Tijd
6 personen 5 minuten
Kook Tijd
35 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Je breekt eerst de broodjes in stukken en leg ze in de bakpan van de Philips
  2. Dan schil je en snij je de appel in kleine stukjes en meng je die met de stukjes brood in de bakpan
  3. Dan doe je de melk, slagroom, kaneel, suiker en de eieren bij elkaar en klop je dit goed door elkaar met een garde
  4. Je giet dit alles bij de brood en de appels en je mengt alles nog eens heel goed door elkaar zodat de vloeibare mengsel goed door al het brood wordt opgenomen
  5. dan doe je dit in een voorverwarmde airfryer die je op 200 graden hebt voorverwarmd. Je doet de Airfryer op 175 graden en zet de timer op 15 minuten
  6. Na 15 minuten dek je de cake af met aluminiumfolie en je doet het nog eens 15 tot 20 minuten maar nu op 140 graden, maar dan afgedekt, als die klaar is prik je even met een sate stok tot de bodem erin om te kijken of het stokje er droog uitkomt, Komt er geen vocht uit, dan is de puddingbrood klaar
Notities

Eet smakelijk

[cml_media_alt id='1129']IMG_5187[/cml_media_alt]

[cml_media_alt id='1130']IMG_5190[/cml_media_alt]

Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten