lucianaskitchen.nl

Recepten uit de keuken van Luciana gemaakt met Philips keukenapparatuur zoals Airfryer, pastamaker, Onionchef, avance multicooker, micro slowjuicer, etc…

3 januari 2017
door Luciana
2 reacties

Culinaire varkenshaas uit de Airfryer met Airfried aardappelbolletjes en gestoomde sperziebonen

Vandaag had ik geen zin om lang in de keuken te staan. Ik had nog een Brandenburg culinaire varkenshaasje liggen (te koop bij Plus-supermarkt).Brandenburg Culinair bereidt de Culinaire varkenshaas dusdanig voor dat deze niet droog kan worden. Hij blijft lekker … Lees verder

7 augustus 2016
door Luciana
6 reacties

Winko Babat uit de XL bakplaat HD9912/90

Om mijn nieuwe bakplaat voor de Airfryer Avance XL te testen heb ik in mijn nieuwe XL bakplaat HD9912/90 een makkelijke Indische kokoskoek gebakken, Winko Babat. Als kind zijnde heb ik die heel vaak gegeten, gebakken in de traditionele oven. … Lees verder

10 februari 2016
door Luciana
Geen reacties

Spruitjes ovenschotel met mozzarella en tomaat

Soms maak je wel eens te veel eten klaar. Zo heb ik twee dagen terug een grote pan met spruitjes stamppot gemaakt maar er bleef nog een flinke portie over. Vandaag was het tijd om daar weer iets “nieuws” van … Lees verder

9 oktober 2015
door Luciana
Geen reacties

Yankee cornbread uit de Airfryer

Cornbread is populair in heel Amerika, niet alleen vind je deze als bijgerecht bij de warme maaltijd, ook in de ochtend ontbreekt deze vaak niet aan de ontbijttafel. Het kent een cake achtige zachte/zoetige structuur wat niet erg rijst, het zit tussen zoet en hartig in. Traditioneel wordt deze met Thanksgiving gegeten. Ik heb hem gemaakt als begeleider van mijn Homemade Chili Con Carne.

Cornbread kun je op verschillende manieren bereiden maken, gebakken in een pan of in een oven, gestoomd en ik ga hem natuurlijk in de Airfryer bereiden ;-).

In het Zuiden van Amerika is cornbread een populair onderdeel van soul food en wordt cornbread vaak in vet of in reuzel gebakken gewoon in de koekenpan. Aangezien ik moet minderen in vet heb ik een variant gemaakt wat meer in het Noorden van Amerika wordt gemaakt, deze variant staat daar ook wel bekend als ” Yankee cornbread” . Deze is vaak wat zoeter en bevat half gewoon meel en half maismeel. Lees verder

8 oktober 2015
door Luciana
Geen reacties

Franse gegratineerde uiensoep (soupe à l’ oignon gratineé) uit de Soupmaker en Airfryer

Soep op koude dagen gaat er altijd in. Vandaag had ik zin in een Franse gegratineerde uiensoep. Normaal stoof ik de fijngesneden uien vrij lang op een zacht vuurtje net zo lang totdat deze bruin kleurt en licht carameliseerd. Maar de uitdaging voor mij was om dit eens te proberen met alleen de Airfryer en de Soupmaker tot mijn beschikking. Het bleek een succesvolle bak avontuur. De soep was zo lekker dat ik hem zo wel voor de lunch als avondeten heb genomen.
Lees verder

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten