lucianaskitchen.nl

Recepten uit de keuken van Luciana gemaakt met Philips keukenapparatuur zoals Airfryer, pastamaker, Onionchef, avance multicooker, micro slowjuicer, etc…

10 augustus 2016
door Luciana
4 reacties

Garnalen risotto op snelle Braziliaanse wijze uit de XL bakplaat (HD9912/90)

De Olympische Spelen in Rio is alweer bijna een week volop bezig, vandaar dat ik het hoog tijd vond om mijn Braziliaanse roots weer eens eer aan te doen met een snelle gerechtje uit de Braziliaanse keuken. Ik weet dat ik dit soort gerechten heel goed met de Viva bak accessoire (HD9925) kan maken, maar ik wilde dit natuurlijk ook proberen in de XL bakplaat. Eens kijken hoe de XL bakplaat het met rijstgerechten doet. Nou mijn experiment was meer dan geslaagd. Wat een gemak zeg en snel klaar zeg. Ideaal toch? Omdat de XL bakplaat een groter oppervlakte heeft dan de viva bakacessoire kun je hier lekker in roerbakken. Lees verder

29 februari 2016
door Luciana
2 reacties

Dürüm kipfilet uit de Airfryer

Vandaag had ik geen zin om lang in de keuken te staan, dus moet het snel, vers en toch wel enigszins gezond zijn. Ik heb gekozen om iets met een pakje van 350 gram kippendijvlees te doen die ik had liggen. Ik kwam ook een pak Dürümvellen tegen in de kast dus 1 + 1 = 2 😀

Dit gerecht maak je snel in een handomdraai en als je voldoende sla/groente toevoegt, niet al te ondergezond zeker niet als zowel het vlees als de frietjes die ik erbij heb gedaan ook nog eens uit de Airfryer komen. Lees verder

13 september 2015
door Luciana
Geen reacties

Chili con carne uit LucianasKitchen

Gisteren ben ik in Eindhoven bij het Dutch Chili Fest 2015 geweest in Eindhoven. Het grootste jaarlijkse festijn op gebied van hete pepers in Nederland, wat zeer de moeite waard is om te bezoeken. Te meer omdat het een gratis festijn is. Er valt daar van alles te beleven wat maar met hete pepers te maken heeft. Je kunt er heerlijk eten, er is goed muziek en veel te koop op het gebied van hete pepers. Van zaaigoed tot zeldzame hete brouwsels. Ik heb daar ook heerlijke Chili con Carne gegeten bij een “echte Texaanse dame”.

Dit gaf mij vandaag de inspiratie om eens mijn versie van Chili con Carne te maken. Lees verder

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten